Scufundari brevetati

 Scufundari brevetati

 

(in pret nu este inclus echipamentul – scufundarile se fac cu insotitor din partea scolii)

Scufundare de zi de la mal – aproximativ 1,5 ore.
50 Lei
Scufundare de noapte de la mal – aproximativ 2.5 ore.
70 Lei
Scufundare de adancime -1 scufundare (din barca, peste 18 metri – maxim 30 metri)-(nivel minim admis AOWD).
90 Lei
Scufundare de adancime – 2 scufundari (din barca, peste 18 metri – maxim 30 metri cu respectarea planului de scufundare)-(nivel minim admis AOWD).
120 Lei
Scufundare de adancime – 1 scufundare (din barca, peste 18 metri – maxim 30 metri) intr-o locatie aleasa in limita a 6 Mm din punctul de plecare -(nivel minim admis AOWD).
160 Lei
Scufundare de adancime – 2 scufundari (din barca, peste 18 metri – maxim 30 metri cu respectarea planului de scufundare) intr-o locatie aleasa in limita a 6 Mm din punctul de plecare -(nivel minim admis AOWD).
200 Lei
Scufundare pentru nivel de pregatire incepator – 1 scufundare (din barca, adancime maxima 18 metri cu respectarea planului de scufundare).
70 Lei
Scufundare pentru nivel de pregatire incepator – 2 scufundari (din barca, adancime maxima 18 metri cu respectarea planului de scufundare) .
90 Lei
Scufundare pentru nivel de pregatire incepator – 2 scufundari (din barca, adancime maxima 18 metri cu respectarea planului de scufundare) intr-o locatie aleasa in limita a 6 Mm din punctul de plecare
150 Lei

 

Scufundare in bazin pe timpul sezonului rece – sedinta de „Perfect Buoyancy„.(in pret este inclusa intrarea la bazin si echipamentul complet)
80 Lei
Refresher Scuba Skills 300 Lei

 

Nota:

Preturile includ  TVA .

 

scufundari brevetati