Scufundari in bazin – Discovery Scuba Diving

 Scufundari in bazin

Discovery Scuba Diving – Try Scuba Diving

 

  • Scufundari in bazin / Discovery Scuba Diving / Try Scuba Diving, este un program adresat pasionatilor de scufundari / scuba diving de doresc sa incerce sau sa se initieze in tainele scufundarilor.
  • Varsta minima de participare 8 ani, acordul parintilor si apt din punct de vedere medical pentru a desfasura activitati de scufundari / scuba diving.
  • Participarea la activitatea de scufundari / scuba diving este conditionata de prezentarea avizului medical “apt pentru efort fizic / scufundari” .
  • Nu necesita detinerea brevetului de scufundare sau experienta in scufundari / scuba diving. Programul de scufundare „Discovery Scuba Diving” ( Try Scuba Diving ) este compus dintr-o sedinta de pregatire teoretica de 40 de minute in cadrul careia va sunt prezentate notiunile de baza privind scufundarile, echipamentul de scufundare, regulile ce trebuiesc respectate pe durata scufundarii si o sedinta de scufundare, durata scufundarii fiind de aproximativ 30 – 40 minute.

Programul de scufundari in bazin ( Discover Scuba Diving – Try Scuba Diving ) consta in:

– Sedinta de teorie privind tehnica scufundarilor si reguli ce trebuiesc respectate pe durata scufundarilor in bazin;

– Scufundarea in bazin ( aproximativ 30 – 40 minute );

– Scufundarea se efectueaza sub stricta supraveghere a instructorului de scufundari;

– Scufundarile sunt efectuate  in fiecare week end ( Sambata 17.30 – 21.00 si Duminica intre orele 15.00 – 20.00 in bazinul Floreasca).

  •  Se asigura echipament complet compus din: costum de scufundari, masca de scafandru, snorkel, botosi de scufundari, labe de scafandru, vesta compensatoare, butelie scufundari de 12 litri, detentor, octopus, centura de lestare sau lest incorporat in vesta;
  • In pret este inclus echipamentul complet de scufundari si accesul in bazin.
  •  Activitatea se desfasoara in baza unei programari prealabile pe email pana in fiecare zi de miercuri a saptamanii in curs .

Timp estimativ 2,5 ore

 

Discovery Scuba Diving ( Try Scuba Diving ) – pret: 100 Lei (TVA inclus) / pret / persoana

 

Formular inscriere scufundari in bazin – Discovery Scuba Diving – Try Scuba Diving


Pentru relatii suplimentare si programari pentru scufundari in bazin ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

Vodafone – 0730 887 306

  Scufundari in bazin

Scufundari in bazin  Scufundari in bazin