Cursuri scufundari

Cursuri  scufundari

cursuri_scufundari_scuba-diving_infoscufundari

 „Cand un om, din orice motiv, are ocazia sa aiba o viata extraordinara, nu are nici un drept sa o tina doar pentru el, are obligatia sa o impartaseasca cu ceilalti”

Jacques-Yves Cousteau

         Salut din nou! Hai să vorbim despre cursurile de scufundari oferinte de Ion Buncea’s Diving School, cum te poti inscrie la curs, ce inveti pe durata cursului si cum poti continua pregatirea in domeniul scufundarilor.

             Cursurile de scufundari sunt desfasurate in Bucuresti, Eforie si Constanta.

Esti pregatit?

       Cursuri scufundari, scafandri, scuba diving de agrement si specializari in domeniul scufundarilor recreationale sunt efectuate sub standardele de pregatire NAUI (National Association of Underwater Instructors ), iar finalizarea fiecarui, dupa sustinerea examenului vei intra in posesia unui brevet de scufundari – scuba diving  NAUI.
Brevetele de scufundare – scuba diving NAUI sunt recunoscute international si iti ofera posibilitatea inchirierii echipamentului de scufundare si efectuarii de scufundari conform nivelului de brevetare in orice locatie de scufundari din lume.

       Brevetul de scufundari nu are termen de valabilitate. Singura conditie este aceea de a efectua scufundari la un interval de minim 12 luni.

      In majoritatea locatiilor de scufundari din lume, nivelul de brevet de scafandru acceptat este de nivel Scuba Diver (open water).
Pentru explorarea adancimilor de peste 20 metri si inclusiv a epavelor fara penetrare, este necesara detinerea brevetului de scufundare nivel Advanced Scuba Diver.

Cursuri scufundari-scuba diving cu brevetare NAUI in cadrul scolii :

 

Scufundari pentru nebrevetati

 

cursuri scufundari

cursuri scufundari - Egipt