Discovery Scuba Diving (Try Scuba Diving)

Discovery Scuba Diving
(Try Scuba Diving)

  • Discovery Scuba Diving/Try Scuba Diving  – scufundari in mare  este un program adresat pasionatilor de scufundari de doresc sa incerce sau sa se initieze in tainele scufundarilor. Nu necesita detinerea brevetului de scufundare sau experienta in scufundari.
  • Programul de scufundare „Discovery Scuba Diving (Try Scuba Diving)” este compus dintr-o sedinta de pregatire teoretica de 30 de minute una practica.
  • In cadrul sedintei de pregatire teoretica va sunt prezentate notiunile de baza privind :

– echipamentul de scufundare;
– regulile ce trebuiesc respectate pe durata scufundarii.

  • Pe toata durata scufundarii veti fi insotiti permanent de un instructor de scufundari atestat international (NAUI – National Association of Underwater Instructors)
  • Participarea la activitatea de scufundari este conditionata de prezentarea avizului medical “apt pentru efort fizic / scufundari” .

Programul Discovery Scuba Diving (Try Scuba Diving) consta din:

     – Sedinta de teorie privind tehnica scufundarilor si reguli ce trebuiesc respectate pe durata scufundarilor in mare (golirea mastii , recuperarea regulatoarelor, efectuarea flotabilitatii, masuri de siguranta respectate pe durata scufundarilor);

     – Scufundarea in mare la adancimi cuprinse intre 4 – 12 metri (durata scufundarii fiind de aproximativ 30 – 40 minute);

     – Se asigura echipament complet compus din: costum de scufundari, masca de scafandru, snorkel, botosi de scufundari, labe de scafandru, vesta compensatoare, butelie scufundari de 12 litri, detentor, octopus, centura de lestare sau lest incorporat in vesta BCD;

    – Scufundarea se efectueaza sub stricta supraveghere a instructorului.

Programul de scufundari Discovery Scuba Diving/Try Scuba Diving  se desfasoara in baza unei programari prealabile in zilele de sambata si duminica intre orele 09.00 – 19.00 in statiunea Eforie Sud sau in alte locatii de scufundare prestabilite si in functie de conditiile meteo.

Timpul estimativ pentru desfasurarea programului de  scufundari / scuba diving in mare este de 2,5 ore.

Discovery Scuba Diving/Try Scuba Diving
pret: 150 Lei  (TVA inclus)/pret/persoana

Formular inscriere Discovery Scuba Diving (Try Scuba Diving)

 

Discovery Scuba Diving - Try Dive