Facebook Twitter Gplus YouTube Google Maps E-mail RSS
Home Preturi Scufundari de agrement - brevetati

Scufundari de agrement - scafandri brevetati

 

 

 

(in pret nu este inclus echipamentul - scufundarile se fac cu insotitor din partea scolii)

Scufundare de zi de la mal - aproximativ 3,5 ore.
30 RON
Scufundare de noapte de la mal - aproximativ 3.5 ore.
40 RON
Scufundare de adancime -1 scufundare (din barca, peste 18 metri - maxim 30 metri)-(nivel minim admis AOWD).
80 RON
Scufundare de adancime - 2 scufundari (din barca, peste 18 metri - maxim 30 metri cu respectarea planului de scufundare)-(nivel minim admis AOWD).
100 RON
Scufundare de adancime - 1 scufundare (din barca, peste 18 metri - maxim 30 metri) intr-o locatie aleasa in limita a 6 Mm din punctul de plecare -(nivel minim admis AOWD).
150 RON
Scufundare de adancime - 2 scufundari (din barca, peste 18 metri - maxim 30 metri cu respectarea planului de scufundare) intr-o locatie aleasa in limita a 6 Mm din punctul de plecare -(nivel minim admis AOWD).
200 RON
Scufundare pentru nivel de pregatire OWD - 1 scufundare (din barca, adancime maxima 18 metri cu respectarea planului de scufundare).
60 RON
Scufundare pentru nivel de pregatire OWD - 2 scufundari (din barca, adancime maxima 18 metri cu respectarea planului de scufundare) .
80 RON
Scufundare pentru nivel de pregatire OWD - 2 scufundari (din barca, adancime maxima 18 metri cu respectarea planului de scufundare) intr-o locatie aleasa in limita a 6 Mm din punctul de plecare
200 RON

 

Scufundare in bazin pe timpul sezonului rece - sedinta de “Perfect Buoyancy“.(in pret este inclusa intrarea la bazin si butelia incarcata)
70 RON

 

Nota:

Preturile contin TVA .

 

Share!