NAUI Junior Scuba Diver

Cursuri scufundari copii

NAUI Junior Scuba Diver reprezinta un curs de scufundari adresat copiilor, fiind primul nivel de certificare in scuba diving, furnizand cunostintele si calitatile fundamentale pentru un viitor posesor de brevet de scafandru. Dupa parcurgerea cu succes a cursului de scufundari NAUI - Junior Scuba Diver, absolventii sunt considerati competenti pentru a executa scufundari in ape deschise, insotiti, in zone aproximativ egale cu cele de antrenament.Nu este necesara nici o certificare anterioara de scafandru.

Conditii de inscriere pentru cursul de scufundari copii - NAUI Junior Scuba Diver:

- varsta minima admisa pentru cursul de scufundari copii este de 10 ani.

- acordul scris al parintilor / tutorelui legal.

- apt din punct de vedere medical pentru efectuarea scufundarilor de agrement.

NOTA:

- in pretul cursului de scufundari nu sunt incluse cazarea si transportul la mare;

- pe durata desfasurarii cursului de scufundari, scoala asigura:

- sala de curs pentru sustinerea orelor de teorie si a examenului de absolvire a cursului;

- eliberarea brevetului de scafandru emis de NAUI Europa;

- materialele didactice necesare desfasurarii cursului de scufundari copii;

- suportul de curs pentru studiul individual;

- echipamentul de scufundari ( costum complet de 7 mm; supravesmant, manusi, botosi, BCD, masca, snokel, regulator );

- incarcarea buteliilor de scafandru;

- accesul la bazin;

- accesul la ambarcatiune pentru scufundari;

- accesul in locatiile de scufundari.

Cursul de scufundari copii - NAUI Junior Scuba Diver cuprinde V module:

Modul I :

- Teorie - prezentarea echipamentului utilizat la scufundari si informatii despre tipurile de echipamente folosite in scufundarile de agrement, intretinerea si verificarea echipamentului de scufundare, aspecte legate de fizica scufundarii, efectele presiunii asupra organismului, tabele de scufundari, completarea logbook-ului, masuri de siguranta ce trebuiesc respectate pe durata scufundarii, intocmirea programului de scufundare precum si prezentarea mediului subacvatic.

Modul II :

- Teorie - efectele presiunii asupra organismului, ce se intampla cand ne scufundam, ce trebuie sa facem si sa nu facem pe durata scufundarilor

de la regim alimentar pana la respectarea orelor de repaos dupa fiecare scufundare.

Modul III :

- Teorie - aspecte legate de fizica scufundari, toxicitatea oxigenului, tabele de scufundari, completarea logbook-ului, masuri de siguranta obligatorii ce trebuiesc respectate pe durata scufundarii, reguli de baza privind intocmirea programului de scufundare precum si prezentarea mediului subacvatic.

Modul IV :

- Antrenamente - 1 scufundare in apa limitata ( in piscina sau in mare, in zone ferite de curenti, unde adancimea nu depaseste 3 metri ): exercitii de flotabilitate, golirea mastii de apa, golirea detentorului de apa, recuperarea detentorului, respiratia in doi dintr-un detentor, dezechipare sub apa si la suprafata, simularea unor situatii care pot aparea pe parcursul scufundarii.

Modul V:

- Scufundari in mare (ape deschise) - 1 scufundare pentru acomodarea apele deschise sau skin diver + 3 scufundari in ape deschise ( mare ): vor fi executate aceleasi exercitii din apa limitata ( bazin ), scufundarile vor fi efectuate pe timp de zi, la adancimi cuprinse intre 5 si 7 metri. Adancimea maxima la care se va cobora pe durata cursului va fi de 18 metri insotiti de instructor.

Scufundarile se vor efectua in Eforie Sud si Constanta Sud – Agigea. Dupa caz, in functie de numarul solicitantilor se poate opta in orice locatie de scufundari de pe litoralul Marii Negre.

La finalul cursului de scufundari se sustine examen scris tip grila in urma caruia trebuie sa obtii un procentaj de 75% din totalul de 85 de intrebari .

Brevetul NAUI - Junior Scuba Diver obtinut in urma acestui curs permite posesorului brevetului de scufundari sa se scufunde la orice baza de scufundari din lume, pana la o adancime de maxim 18 metri doar cu coechipier.
Pe durata cursului vor fi efectuate in total 1 scufundare in bazin si 4 scufundari in mare.
Programul toate fi ajustat in functie de posibilitatile cursantului.

NAUI Junior Scuba Diver (curs de scafandru incepator) pret: 800 RON (TVA inclus)/ curs / persoana

 

Formular inscriere curs scufundari NAUI Junior Scuba Diver

 

cursuri_scufundari_copii

cursuri_scufundari_scuba-diving_222-124

Free Google Page Rank